Bărbat bătut de prietenă că și-a legat pantofii tocmai de Ziua Îndrăgostiților

Poză simbol

O nouă dramă s-a petrecut ieri de Ziua Îndrăgostiților la Călărași. Un bărbat a fost bătut de propria prietenă după ce acesta și-a legat pantofii – gest care însă a fost interpretat greșit de către prietena bărbatului care a început a plânge, i-a dat prietenului câțiva pumni iar apoi a hotărât să se despartă de el.

Natalia, o fată de 28 de ani din Călărași, s-a bucurat nespus de mult când a văzut că prietenul ei se apleacă în fața sa – însă mare i-a fost dezamăgirea când aceasta a realizat că nu era vorba de vreo cerere de logodnă, ci bărbatul pur și simplu și-a legat pantofii:

„Noi am ieșit seara la plimbare prin oraș și era o atmosferă foarte plăcută. La un moment dat, mi s-au dat drumul șireturile la pantofi și m-am aplecat să le leg, dar Natalia a crezut că acuș am s-o cer în căsătorie și mai n-a început a sări în sus. Eu nu am vrut încă s-o cer în căsătorie că suntem de 6 ani împreună și mi se pare prea puțin, cred că trebuie să stăm cel puțin 10 ani împreună ca s-o cer în căsătorie. Bunicii mei doar s-au cunoscut timp de 15 ani până când s-au căsătorit. Ei și după ce mi-am legat șireturile și ea și-a data seama că nu-i ceea la ce se aștepta, a început a scoate pe gură mama înjurăturilor așa cum n-am mai auzit-o niciodată și a început a plânge, iar peurmă s-a năpustit asupra mea și mi-a dat doi pumni în nas – a fost foarte dureros. Eu m-am gândit că cu așa nebună n-am să mă căsătoresc niciodată, bine că măcar azi i-am văzut adevărata față. Mai bine mai devreme decât niciodată.” – ne-a declarat Bogdan, fostul prieten al femeii care după ani de zile de ralție a rămas foarte dezamăgit. Pe de-o altă parte, Natalia are părerea sa și crede că după șase ani de relație are dreptul să fie cerută ca logodnică. Echipa noastră a contactat-o și pe femeie pentru a o întreba de ce a recurs la acest gest:


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

„Eu cu animala ceia de bărbat am fost aproape șase ani împreună și știți de când aștept eu un inel de la dânsu? Ce așa se face? Noi am trăit 4 ani la distanță că eu am lucrat la Rusia într-un club de noapte, dar în fiecare seară vorbeam și ne puneam like-uri pe Facebook, ne scriam comentarii de iubire și eram cei mai îndrăgostiți hulubași. Peurmă am fost 3 ani lângă dânsu dar el nici nu știa să sărute o domnișoară așa cum trebuie, franțuzește cu limba ca un bărbat – ce ăsta-i bărbat? Și uite ieri era o zi frumoasă, eu am sperat să mă ceară măcar ca logodnică dacă nu ca nevastă, și uite că a stricat toată ziua. Tare i-a trebuit să se apleca să-și lege șireturile, uite că m-am enervat și chiar i-am dat una la bot să se învețe minte.” – ne-a declarat femeia dezamăgită care a fugit înapoi în Rusia de teamă să nu fie denunțată de către fostul prieten.

Articole asemănătoare