Un Moldovean și-a vopsit vaca în Milka ca aceasta să producă lapte mai dulce

Caz uimitor la Briceni, R. Moldova. Un moldovean iubitor de ciocolată Milka și-a vopsit propria vacă Marta în culoarea violet. Fermierul crede că astfel laptele vacii ar putea deveni mai dulce iar el ar putea să devină producător al celui mai dulce lapte din țară, fără oarecare adaosuri precum zahăr.

Nicolae în vârstă de 48 de ani întors cu 2 ani în urmă din Franța și-a cumpărat 5 vaci deschizând o fermă dar și o afacere. În ultima vreme bărbatul a observat însă că o vacă din cele 5 ale sale dă lapte cam amărui, de aceea acesta s-a gândit s-o vopsească în culoarea violet pentru ca vaca să dea lapte mai dulce, cel puțin așa crede el:

„Mie pe feisbuc mi-a venit o reclamă cu doamna Nina, o vrăjitoare din Hâncești care nu doar leagă și dezleagă, dar și-ți mai spune cum animalul tău să dea lapte mai dulce sau ouă mai mari. Și uita așa am contactat-o pe doamna Nina iar aceasta mi-a spus să-mi vopsesc vaca în culoarea violetă și așa laptele ei va deveni cu mult mai dulce, fix ca ciocolata ceia Milka. Ei și iaca eu am luat-o pe Marta me, am cumpărat o căldare de boială de la doamna Nina, și i-am făcut un grafitti mai șeva ca-n reclamă. Voi uitați-vă serios, prin Europa ceea hrănesc toți vacile cu chimicate, dar al meu lapte e natural, mai ales că vaca am vaccinat-o și la Covid și la gripa porcină, i-am pus toate vaccinele mai în scurt. În plus, doamna Nina a venit personal și i-a citit vacei niște rugăciuni de mântuire, eu cred că se va primi ceva bun. Prezicătoarea mi-a spus că boiala asta violetă are un ingredient secret, nu a vrut să-mi spună mai exact din ce a făcut boiala dar mi-a zis că prin asta vaca se va dezlega de amărime și laptele ei va deveni mai dulce. Cu Doamne ajută, deja vom vedea rezultatul ce și cum” – ne-a declarat Bărbatul care nu și-a mai mults vaca de două săptămâni pentru ca efectul să se vadă mai apoi.

La rândul ei doamna Nina, vrăjitoarea care crede că prin vrăjile ei va îndulci laptele vacii, afirmă că vopseaua nu a intrat complet în piele și ar fi bine de dus vaca la un bou, însă abia după 3 luni – timp în care vaca va sta singură într-o încăpere unde nu va fi mulsă de nimeni. Totuși, nerăbdător, Nicolae susține că deja și-ar fi muls vaca iar laptele chiar ar fi mai dulce – lucru care nu a rămas neauzit de către vecinii bărbatului.

Mai mulți vecini din sat au început la fel să-și vopsească vacile, unii din interes iar alții din invidie. Nimeni nu poate accepta succesul lui Nicolae. Primarul raionului chiar a promis că va acorda un ajutor financiar pentru ca Nicolae să crească mai multe vaci Milka. Acest lucru ar contribui la dezvoltarea antreprenoriatului de la Briceni.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Totuși, compania Milka l-ar putea ataca pe bărbat în judecată din cauza că acesta își face nume pe baza companiei și nici măcar n-are de gând să împartă cu ei venitul din vânzarea laptelui: „Domnul Nicolae din păcate nu s-a arăta prea cooperativ și nu dorește să ne ofere 10% din câștiguri, de aceea vom fi nevoiți să-l acționăm în judecată fiindcă-și face nume pe spatele companiei noastre și ne încalcă drepturile de autor. Doar compania noastră are dreptul de a vopsi vacile în așa culoare și nimeni altul, cu excepția că ne cere acordul și este de acord să împartă venitul cu noi, lucru pe care domnul Nicolae l-a refuzat.” – susține Vincent Van Melk, reprezentantul companiei Milka din Olanda.

Articole asemănătoare