Usatîi redevine Primar: „A fost o farsă, m-am pricalit și eu oleacă”

Răsturnare de situație la Bălți după ce cu câteva zile în urmă Renato Usatîi, fost primar de Bălți, a declarat că demisionează. Astăzi Usatîi însă a revenit la primărie în calitate de primar și a declarat că el de fapt și-ar fi permis o mică farsă pentru oponenții săi politici și că nu se retrage.

Într-un live pe Facebook Renato Usatîi s-a adresat susținătorilor săi: „Dragi prieteni, nu credeți în toate manipulările pe care le vedeți pe internet. Da, eu am declarat că chipurile nu știu ce acolo mă retrag de la primărie și nu mai vreau să fiu primar, dar ce lumea chiar nu înțelege gluma? Nu mă mai retrag eu de la Primărie, că Bălțiul e inima mea și eu vreau să fiu acolo primar cât oi fi pe fața pământului. A fost o farsă, m-am pricalit și eu oleacă dar trolii lui Dodon deja au și ieșit cu tot felul de manipulări și au început a duce lumea în eroare că tipa eu nu voi mai fi primar, așa că liniștiți-vă dragii mei Bălțeni că eu revin înapoi, a fost ca un mic concediu practic”

Cu toate acestea, Usatîi nu mai poate fi Primar legal al Bălțiului, asta datorită declarațiilor pe care le-a făcut cu câteva zile în urmă unde a anunțat că renunță la funcția de primar din cauza rezultatelor proaste la alegerile parlamentare anticipate din 11 Iulie.

Pe de-o altă parte, rudele lui Renato Usatîi totuși se arată supărate pe acesta: „Păi Renat o venit la mine și a împrumutat trei milioane, o zis că să-i împrumut că vrea să-și facă un evroremont. Păi eu cu mare plăcere i-am dat, că na e nepot-meo. Dar când am auzit că el de banii ieștia a făcut drumuri în Bălți, m-am enervat foc nu vă pot descrie. Să știut că vrea să le facă drumuri la străini păi nici nu-i mai împrumutam banii ceia, cred că mai mult n-am să-i mai prea împrumut” – a declarat unchiul lui Renato Usatîi care deține patru companii.

Articole asemănătoare