Vânzările de ciocolată în scădere. Milka deschide la Bălți o măcelărie

Sursa pozei: Der Postillon

Decizie istorică a companiei de ciocolată Milka. Din cauza că în ultima vreme vânzările de ciocolată sunt în scădere iar afacerile la nivel mondial nu mai au așa succes, compania își va deschide prima măcelărie la Bălți, Republica Moldova.

Decizia le-a venit managerilor firmei de ciocolată Milka. Aceștia au decis să deschidă o măcelărie tocmai la în Republica Moldova pentru a nu-și strica imaginea la nivel internațional, măcelărind văci în țări precum Germania sau Italia – cunoscute pentru faptul că au legi privind protecția animalelor destul de dure. Unul dintre managerii companiei Milka, Jürgen Büffelkuh, care a venit astăzi la Bălți pentru lansarea măcelăriei tocmai din Elveția, ne-a comunicat în acest sens:

„Suntem foarte mândri de deschiderea unei măcelării la bălți unde vom putea lua la carne tot felul de vaci Milka. Am observat că consumul de carne crește din an în an la nivel mondial iar lumea consumă din ce în ce mai puține ciocolate – noua afacere ni se pare o idee splendidă de a ne ține compania pe picioare. Desigur vom produce în continuare și ciocolată Milka, însă din lapte de capră fiindcă-i mai ieftin iar aici la voi în Moldova oamenii mai degrabă au capre decât vaci. Urmează să deschidem și alte măcelării aici în Moldova: la Edineț, Orhei, Chișinău și chiar la Tighina. Lumea să fie bucuroasă că vă creem noi locuri de muncă.” – ne-a declarat Jürgen Büffelkuh.

Astfel, în următoarele săptămâni pe Piața Internațională ar urma să apară mai multe produse precum carne de vită Milka, Friptură din Milka, Ruladă Milka și Gulaș din Milka. Carnea vacilor Milka, care este de culoarea mov, are un gust de vită obișnuit și este foarte bogată în calorii datorită conținutului crescut de grăsimi și zahăr. Plus la asta, aceasta va costa de două ori mai mult decât carnea de vită tradițională.

Probă de carne Milka din laborator
Articole asemănătoare