VIDEO. Deputata Șor Reghina Apostolova beată la o petrecere pentru copii

Deputata Partidului ȘOR Reghina Apostolova a participat ieri la deschiderea terenului de joacă pentru copii Nr. 138 în satul Donici, r-nul Orhei – un proiect finanțat de către Ilan Șor din miliardul furat.

Evenimentul a fost petrecut cu același fast, pâine și sare, muzică bună, baloane cu care ne-am obișnuit cu toții iar de la eveniment nu au lipsit desigur nici președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu sau Ilan Șor, primarul Orheiului.

Sărbătorea a fost deschisă chiar de către micuții din sat care au recitat poezii și ode celor care au montat terenul. Printre sponsorii prezenți la eveniment se afla și sponsorul principal Ilan Șor, care a culminat Orheienii cu apariția lui, ca de obicei. Primarul de Orhei pe numele căruia este deschis un dosar penal a ținut o cuvântare felicitându-și semenii, iar la urmă i-a făcut chiar și un compliment deputatei Apostolova că părul nou vopsit i-ar sta foarte bine. După discursul video a lui Șor, a apărut și Marina Tauber în fața oamenilor prezenți la eveniment acentuând că domnul Șor a finanțat terenul de joacă din banii săi propri strânși cinstiți din muncă și din sudoare.

După partea festivă evenimentului la care a participat lume din vreo 4 sate, a urmat un chef fără precedent la care a luat parte și Apostolova. Cu toate că Tauber s-a retras, colega ei de fracțiune mai în vârstă a continat cheful dansând și chiuit. Peste câteva ore Apostolova era într-o stare avansată de ebrietate, astfel încât a început să cocheteze cu paznicul de la grădinița din același sat uitând de durerile de spate și despre care aceasta obișnuiește să se plângă în timpul sesiunilor de la tribuna centrală din plenul Parlamentului Republicii Moldova.

Un internaut a surprins ipostazele în care apare Apostolova pe fonul scenii și al baloanelor și ne-a expediat imaginile video la adresa redacției. Video-ul a devenit viral pe rețelele de socializare amuzând tot mai mulți internauți. Potrivit internautului care ne-a expediat video-ul, copii care se jucau pe terenul nou-nouț au observat în ce stare a ajuns aleasa poporului, s-au speriat și au fugit de la fața locului.

Deputata Partidului ȘOR Apostolova beată criță dansând cu paznicul unei grădinițe

Câțiva părinți indignați de comportamentul deputatei au depus o plângere la poliție pe acest caz, invocând că aceasta ar reprezinta un pericol public și că aceasta răspândește cultura urâtului în societate. Întrebați de unde au luat bani pentru eveniment, organizatorii au spus că evenmentul nicidecum nu este finanțat din bani furați. Ei au mai adăugat că banii pentru teren dar și pentru eveniment, 50 de mii de Euro, vin în mare parte de la Ilan Șor care ar deține mai multe afaceri.

Redacția noastră a contactat-o telefonic pe Reghina Apostolova pentru a o întreba cum se simte și a-i da dreptul la replică. Totodată, am întrebat-o când aceasta va ieși la serviciu, dat fiind faptul că că se află pe foaie de boală de 2 săptămâni deja. Deputata ne-a râgâit însă direct în receptor și a încheiat apelul.

Articole asemănătoare