L-a apucat demența. Voronin a ieșit la tribună și a început a vorbi în dodii

Vladimir Voronin a dat astăzi la tribuna Parlamentului, din nou, de semnele sale de demență. Acesta a ieșit în fața publicului și a început a vorbi niște lucruri (vezi video de mai în jos) pe care doar el pare să le fi înțeles. Acest lucru l-a alarmat pe psihologul său.

Voronin a ieșit astăzi în fața lumii exact în momentul în care l-au năpustit iarăși semnele de demență. Liderul Comuniștilor a început a vorbi niște lucuri prostești despre lenta Sf. Gheorghe, despre Ștefan Cel Mare și despre istorie – lucruri despre care acesta pare să nu cunoască prea multe.

„Din păcate starea domnului Voronin într-adevăr s-a cam agravat în ultima vreme, recunosc. Vedem că acesta se tot bâlbâie și se face de rușine în fața întregii țări. I-am ordonat pastile și de cap, și de minte.. dar din păcate nu l-au prea ajutat, după cum se observă. El oricum o ține pe a lui. Data trecută când l-am chemat la mine la consultație, mi-a început a vorbi despre faptul că Ștefan Cel Mare voia în Uniunea Sovietică cu Lenin, mi-a zis că Ștefan Cel Mare chiar însuși purta lenta Sfântului Gheorghe și mi-a început a vorbi acolo despre tot felul de povești și fabule că nici nu-l mai prea înțelegeam. Iată că astăzi a ieșit în fața presei și din păcate a declarat lumii aceleași tâmpenii pe care mi se povestea și mie, trebuie să văd cum să-l conving ca să se interneze la spital, că el tot refuză din păcate.” – ne-a declarat îngrijorat Vitalie Albeanu, medicul psihiatru și psihologul lui Vladimir Voronin. Între timp, iată vide-ul în care Voronin a scos pe gură tot felul de declarații fără sens „aiurind” în opinia experților:

Modul în care Voronin vorbește în acest video ne amintește și de modul în care unul dintre foștii președinți ai țării, Nicolae Timofti, vorbea. Cei doi par să aibă aceleași simptome, susține psihologul Vitalie Albeanu care de săptămâni întregi încearcă să găsească un loc pentru Voronin și la Spitalul Clinic de Psihiatrie care din păcate, în ultima vreme, e cam plin cu fel de fel de TikTokeri.

Articole asemănătoare