VIDEO. Olar dusă la psihiatrie de Poliție: „Poate nu a mai urla atâta”

Momente groaznice pentru niște polițiști de la Inspectoratul Buiucani care s-au chinuit s-o urce în mașină pe activista civică Maria Olar pentru a o transporta de urgență la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală din cauza urletelor care au deranjat cetățenii.

Activista civică Maria Olar, cel puțin așa se consideră aceasta, a fost surprinsă pe ulițele capitalei urlând și strigând din nou într-un live pe Facebook la diferite persoane învinuindu-le că ar fi implicate în tot felul de dosare și scheme pe care aceasta ar fi încercat să le scoată la ivelă. Fapt care i-a deranjat însă pe mulți cetățeni.

Cetățenii alarmați s-au speriat și au chemat poliția pentru a o liniști pe activistă, precum se vede în video-ul de mai jos. Ajunsă la fața locului, poliția a încercat s-o urce în mașină la Maria Olar – lucru care s-a dovedit însă a fi o adevărată provocare. Activista nu dorea nicidecum să fie atinsă de poliție și urcată în mașină și a început a urla chiar și la polițiștii de sector care încercau să o calmeze pentru a o transporta în sfârșit la psihiatrie unde i-ar putea fi oferită o consultație gratuită pentru ca să se liniștească puțin.

În video-ul de mai jos este vizibilă situația neplăcută polițiștilor în care Olar urlă la ei și deranjează ordinea publică:

Olar urcată de către polițiști în mașina poliției.

Un reprezentant al poliției din cadrul inspectoratului, Andrei Cioară, a revenit mai apoi cu declarații referitoare la acest caz: „Doamna Olar a fost încărcată de către polițiști pentru a fi transportată de urgență la psihiatrie și pentru a i se oferi tratamentul medical necesar din cauza că aceasta urla pe străzi și preturba ordinea publică, fapt care i-a speriat pe mai mulți cetățeni care au ieșit la plimbare împreună cu familia sau copiii. Noi din inimă sperăm că doamna poate s-a lecui și nu a mai urla atâta fiind că e strigător la cer.” – ne-a declarat polițistul.

Articole asemănătoare