VIDEO. PSRM declară pentru mâine Zi de Doliu – Greceanîi cu lacrimi amarnice

Discurs cu lacrimi și durere din partea bunei prietene a lui Igor Dodon, care a fost astăzi arestat. Împreună cu colegii din Partidul Socialiștilor dar și a Comuniștilor aceasta a declarat pentru ziua de mâine stare de doliu național.

În discursul său emoționant, Greceanîi s-a arătat nemulțumită de faptul că bunul ei prieten și fost coleg a fost arestat. Imediat după discurs aceasta a fost copleșită de lacrimi și a plâns așa cum n-a mai plâns demult. A fost nevoit de intervenția colegului Bătrâncea pentru ca aceasta să se liniștească:

Totodată, în zilele următoare unul dintre membrii Socialiștilor ar putea anunțat că el este, de fapt, vinovat de toate cele de care este acuzat Dodon – asta doar pentru a face pușcărie în locul lui Dodon. Mai mult, un grup de deputați ai Socialiștilor șo Comuniștilor se gândesc să meargă la Vorbește Moldova pentru a se plânge unei țări întregi de faptul că sunt hărțuiți în Parlament de către majoritatea PAS și nu mai pot crea și vota legile care le plac lor – cum aceștia erau obișnuiți mai înainte.

În plus, Greceanîi a anunțat că în semn de protest în zilele următoare aceasta nu va purta doar panglica Sf. Gheorghe, ci și o panglică de doliu pentru a-și demonstra nemulțumirea. Mai mult, aceasta ar putea umbla prin Capitală împreună cu mai mulți susținători pentru a-l boci pe Dodon într-un mod simbolic.

Articole asemănătoare