VIDEO. Talibanii cu apel către R. Moldova: „Avem nevoie de Costea Țuțu”

Un nou apel disperat al unui grup de Talibani către Republica Moldova. Aceștia îl cer pe Constantin Țuțu în Afganistan pentru lupta alături de ei și a-i ajuta din cauza că acesta ar avea deja experință acumulată din cariera sa de boxer.

Un grup de talibani înarmați apar într-un video în care cer Republicii Moldova să-l trimită pe Constantin Țuțu în Afganistan ca să lupte alături de ei, dat fiind faptul că în trecut aceștia ar fi luptat alături de un amic de-al lui Țuțu de la Băcioi care ar fi bătut foarte bine.

În video-ul publica pe un canal de Telegram de-al talibanilor apar niște bărbați care discută printre altele despre faptul că și Costea Țuțu i-ar putea ajuta și ar putea ajuta cot la cot alături de ei fiindcă în ultima vreme aceștia au nevoie de întărire a armatelor talibane și caută luptători din orice țară iar Țuțu ar fi perfect pentru acest post din cauza că acesta știe cum să lupte și să dezbată dinți -candidatul perfect de care talibanii au nevoie pentru a amplifica forțele armate în regiunea Afganistanului și a lupta împotriva civililor. Unul dintre reporterii noștri Moldfy care cunoaște limba arabă a tradus video-ul din arabă în limba română. Video-ul subtitrat poate fi urmărit mai jos:

L-am contactat pe Constantin Țuțu pe telefonul fix pentru o reacție dar acesta nu a fost de găsit la telefon. Ne-a răspuns în schimb o rudă de a sa care ne-a mărturisit că Țuțu ar fi avut astăzi, ca de fiecare dată, o trenirovcă destul de grea iar acum s-ar afla la abed. În schimb l-am contactat și pe șeful talibanilor din Afganistan care s-a bucurat să ne răspundă: „Trimiteține-l pe Țuțu că avem nevoie de el să lupte alături de noi. Noi avem mijloace financiare și-l vom plăti bine, promitem. Dumnezeu e mare.”

Articole asemănătoare