VIP Magazin i-a înmânat lui Vladimir Putin titlul de „Huila Anului”

Solidaritate și din partea revistei VIP Magazin. Cunoscută ca cea care în fiecare an oferă titluri precum omul anului, coruptul secolului sau vânzătoarea lunii, de această dată revista a oferit un titlu unic pe care nu l-a mai oferit niciodată.

Președintele Rusiei Vladimir Putin s-a ales din partea revistei VIP Magazin cu Titlul de „Huila Anului”, huilă însemnând în limba rusă echivalentul cuvântului rahat. Titlul îi revine din cauza atacului comis împotriva Ucrainei care a lăsat o lume întreagă fără cuvinte, inclusiv pe redactorii revistei VIP Magazin. Șeful-redactor al revistei ne-a declarat într-un apel telefonic:

„Prin acest titlu noi vrem să ne arătăm solidaritatea cu situația dată și să-i arătăm domnului Putin ce credem nu doar noi despre el, ci și foarte multă lume. N-am mai oferit acest titlul vreo unui politician, cu toate că am avut timpuri când ne gândeam la cineva din țara noastră fiindcă avem și la noi în țară mulți politicieni care s-ar alege cu acest titlu. Ne-am oferit să-i trimitem lui Putin un exemplar imprimat dacă dorește, însă doar cu condiția că încetează invaziunea în Ucraina. Totodată, suntem gata să cooperăm cu autoritățile ruse și să-i eliminăm lui Putin mustața de Hitler dar și să-i schimbăm titlul, cu condiția că Putin încetează.” – ne-a comunicat redactorul-Șef. Aceasta nu este însă unica revistă care-l ia pe Putin peste picior.

Un ziar din Rusia a anunțat că-l va pune pe Putin în versiunea feminină și cu fundalul drapelului Ucrainei pe coperta sa principală făcând glume pe seama lui. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă din cauza că redactorului-șef al ziarului i-ar fi rămas un os în gât iar medicii nu l-au mai putut salva.

Poza cu Putin pe care ziariștii au vrut s-o pună pe coperta principală dar n-au mai reușit…
Articole asemănătoare