VIP Magazin îi retrage Titlul lui Voronin: „Ne cerem scuze, ne-am încurcat”

Declarație de ultimă oră de la Revista VIP Magazin care susține că s-a încurcat numindu-l pe Voronin „Omul Anului” – declarația vine după ce revista a fost dur criticată din cauza că i-a înmânat acest titlu liderului Comuniștilor.

Potrivit precizărilor revistei, titlul de Om al Anului trebuia să fie preluat ca atre către Igor Dodon, dar un practicant nou s-ar fi încurcat și ar fi pus pe copertă poza și numele lui Vladimir Voronin. De aceea revista a început imediat a acționa demițându-l pe practicant și punându-l pe Dodon cu soția sa pe coperta Revistei.

Astfel, VIP Magazin și-a cerut scuze pentru confuzia creată și a declarat că data viitoare urmează să fie mai atentă. În cadrul unei scrisori trimisă mai multor instituții media și inclusiv nouă, aceștia ne-au declarat: „Ne pare rău de confuzia creată, pur și simplu Dodon și Voronin au creat un bloc politic comun și practicantul nostru credea că totuși Voronin va fi om al anului, dar ca atare noi l-am numit astfel pe Igor Dodon. Ne cerem scuze, ne-am încurcat și vom avea grijă mai mare în viitor. ”

Vladimir Voronin a reacționat însă revista în judecată din cauza defăimării persoanei. Voronin declară că aceasă măsură ar fi nimic altceva decât un joc politic în spatele căruia s-ar ascunde mâna Rusiei.

Articole asemănătoare