Vladimir Putin surprins la intrarea în Sadova. Îl aștepta pe Dodon

Surpriză pentru locuitorii satului Sadova, localitatea de baștină al fostului președinte Igor Dodon. Astăzi în jurul orei 13 Vladimir Putin a fost surprins la intrarea în sat așezat pe un scaun. Oamenii din sat s-au revoltat de apariția acestuia.

Mai mulți cetățeni din satul Sadova ne-au raportat că l-au surprins pe Vladimir Putin chiar la intrarea în satul lor. Acesta stătea așezat pe un scaun în pielea goală și părea să aștepte pe cineva. Un bătrân care trecea cu căruța de acolo ne-a declarat:

„Eu veneam cu soția din satul vecin că am avut acolo niște treburi și cum eram noi în căruță, l-am zărit pe Putin în fața noastră. Nu știu ce căuta acolo, în fața lui stăteau niște bărbați îmbrăcați în negru și el s-a pus la soare, parcă aștepta pe cineva, eu cred că pe Dodon. Idee n-am ce-a pierdut la noi în sat, lasă-l să-l ia și să-l ducă acolo la dânșii în Siberia că nu avem nevoie de dânsu. A început invazie în Ucraina și acuma crede că poate să vină la noi în sat la odihnă ca să fugă sau să se ascundă? Da chiar sula. Am chemat mai mulți săteni și aceia au ieșit cu furcile, am venit ca să-l alungăm dar el deja plecase – au venit tucmai trei mașini negre, una era limuzină, și l-au urcat acolea și mașinile parcă s-o îndreptat către casa lui Dodon, nu știu ce-a mai căutat și pe acolo.” – ne-a declarat bătrânul care a vrut să-l urmărească pe Putin dar a fost oprit de către bodyguarzii acesuia.

Mai multă lume a intrat în alertă când l-au văzut pe Putin în satul lor și s-au gândit să se îndrepte către acesta cu furcile, dar s-au rertras mai apoi după ce au ieșit bodyguarzii lui Putin. A intervenit însă și Dodon care și-a oprit consătenii și i-a luat apărarea celui mai bun prieten de-al său, Putin: „Oameni buni, lăsați-l pe domnul Putin în pace că el pe mine de câte ori m-a invitat la dânsu la Rusia. Lăsați-l să stea și el oleacă la noi în sat și căutați-vă de treaba voastră, nu vă diorgăți. Bine că când vă dădeam la toți compensații și vă făceam drumurile până la poartă apăi eram bun, apăi tăceți și acum din gură măcar și nu mai spuneți la nimeni nică, ați înțeles?” – le-ar fi declarat Dodon consătenilor săi în timp ce era filmat pe de-ascuns de către un tânăr de 17 ani.

Tot tânărul de 17 ani este cel care l-a fotografiat pe Putin în timp ce acesta stătea puțin la soare, lucru care n-a durat mai mult de 10 minute din cauza că au intervenit sătenii.

Articole asemănătoare