Vlogger din capitală și-a dat foc pentru a se transforma în призрачный гонщик

O nouă provocare în showbizul moldovenesc a fost încercată de către un Vloger și Instagramer din Chișinău care și-a dat foc pentru a dovedi internauților că el se poate transforma ca actorul din cunoscutul film Призрачный гонщик (Ghost Rider).

Vloggerul Ghena Rață din capitală a vrut să demonstreze prin acest fapt că el ar fi bărbat în toată firea și că nici focul nu ar trece prin el, amărându-se însă rău. După ce și-a dat foc cu benzină și cu telefonul în mână pentru a filma momentul live pe Instagram, vloggerul a observat că totuși doare când te arde focul și a cerut imediat ajutor de la vecinii din apropiere.

Din fericire vecinii i-au auzit strigătul de ajutor iar pompierii și salvarea au sosit la fața locului la timp pentru a stinge focul de pe hainele vloggerului de pe Instagram care era la moment privit de peste trei mii din cei șaptezeci de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Totodată, vloggerul care și-a ars o mână din cauza provocării sale, se pare că s-ar fi învățat minte. Acesta a promis să nu se mai ardă pe sine însuși, data viitoare el ar putea arde însă o căruță, un tractor sau chiar un întreg sărai de găini pentru a-și surprinde fanii de pe rețeaua socială Instagram și a obține cât mai multe like-uri și urmăritori.

Articole asemănătoare