Vlogherii din Rusia cărora le-a fost închis Tiktokul vor veni în Moldova la pus arpagică și la arat pământurile

După ce zilele trecute tot mai mulți vlogheri și instagrameri din Rusia s-au arătat foarte dezamăgiți, ba chiar au plâns, prin postările de pe Instagram din cauza că nu vor mai putea utiliza Instagram în Rusia fiindcă va fi închis, autoritățile din Moldova le-au făcut acestora o ofertă de nerefuzat.

În țara noastră nu mai prea are cine să pună arpagica (harpașica) iar bătrânii sunt prea neputincioși ca să are pământurile, în timp ce tinerii se află la muncă peste hotare. Aceste circumstanțe le-au adus autorităților ideea de a-i invita la noi pe vlogherii din Rusia care vor putea posta în continuare poze pe Instagram, însă cu o condiție:

„Am văzut zilele trecute că instagramerii și tiktokerii ruși se plângeau că nu vor mai putea posta nimic în timp ce se află în Rusia și chiar ne-a venit ideea să le facem o super-ofertă: îi chemăm la noi în Moldova și ei vor putea posta pe Instagram și pe TikTok în continuare, desigur cu condiția că ei ne vor ajuta la arat pământurile, la sădit copacii iar la toamnă ne vor ajuta să și strângem roada, să curățăm porumbul și să cărăm șioclejă. Plus la asta, tot ei vor trebui să facă reclamă Republicii Moldova pe Instagramul lor, să le arate urmăritorilor cât de gustoase sunt merele noastre și ce țară mioritică avem, fiecare influencer va fi obligat să viziteze Orheiul Vechi și să facă acolo poze. Primii influenceri deja s-au și înregistrat și vor fi aduși în Republica Moldova prin noul program Cry and Work pe care noi, cei de la Ministerul Afacerilor Externe l-am lansat.” – ne-a declarat o purtătoare de cuvânt, influenceră și ea, de la Ministerul Afacerilor Externe.

Prima vlogheriță din Rusia care deja a și sosit la noi este Olga Buzova, o influenceră din Rusia care a și fost pusă la sădit arpagică. Aceasta a început însă a plânge din cauza că și-a murdărit unghiile și dorește să plece înapoi în Rusia – va aștepta acolo până se va deschide Instagramul și va putea posta din nou, fiindcă i s-a părut prea greu să lucreze în Republica Moldova.

Olga Buzova care s-a plâns fanilor de pe Instagram că și-a murdărit unghiile de țărână după ce a fost pusă la sădit harpașică.
Articole asemănătoare