Voronin doarme de vreo 2 zile pe scaunul din Parlament fără nicio reacție

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, se pare că a adormit pe locul său din Parlament și stă acolo de mai bine de 2 zile dormind în continuu. Mai mulți colegi ar fi încercat să-l trezească din somn, fiindcă ședința s-ar fi deja terminat de mult, Voronin însă nici nu s-a clintit.

Deputatul PSRM Vlad Bătrâncea a confirmat jurnaliștilor că acesta ar fi încercat să-l trezească pe colegul de Bloc Vladimir Voronin însă fără vreo reacție, totuși deputatul speră să-l poată trezi pe Voronin duminică pentru ca acesta măcar să meargă la Slujbă. Acesta spune că data trecută Voronin ar fi adormit vreo câteva ore la ședința parlamentului iar când colegii au vrut să-l trezească, liderul Comuniștilor s-ar fi trezit și ar fi început să-i înjure că nu l-au lăsat să se mai odihnească câteva zile, cum obișnuiește acesta uneori.

Pe de-o altă parte, un coleg de-al lui Vladimir Voronin își face griji pentru cameradul său fiind că acesta ar fi început deja să miroase urât și să umple întreaga sală a parlamentului cu un miros neplăcut. Colegul lui Voronin crede însă că acest fapt se datorează faptului că Voronin mai obișnuiește să se spele numai o dată în săptămână sâmbăta, din această cauza mirosul ar fi ieșit la iveală și de această dată, mai ales că Voronin doarme deja în același loc și nici n-are de gând să se trezească în următoarele ore.

Deputații au anunțat că vor încerca să-l trezească pe Voronin încă o dată luni dimineața iar dacă liderul PSRM nu va dori să se trezească nici de această dată atunci va fi nevoie de intervenția echipei FULGER pentru a-l evacua pe Voronin din Parlament. Mai mulți analiști politici cred că Voronin ar fi intrat de fapt în hibernare și urmează să se trezească în timpul apropiat.

Articole asemănătoare