Voronin în stare de ȘOC după ce fiică sa s-a măritat cu un bărbat de culoare

Stare de șoc pentru liderul Comuniștilor Vladimir Voronin după ce acesta a aflat că fiică-sa cea mezină Tamara s-a căsătorit recent în secret cu un bărbat de culoare – soldat NATO american care trăiește de mai bine de 10 ani la Chișinău.

Secretul a ieșit la iveală pe neașteptate, chiar la scurt timp după ce Vladimir Voronin s-a arătat împotriva oamenilor de culoare scoțând niște declarații rasiste la o emisiune TV. Fiică-sa ar fi într-o relație de mult timp cu John Dicks, bărbatul de culoare, și ar fi decis să se mărite cu acesta pentru a-i face tatălui ei cu care și așa nu se înțelege prea bine în ciudă.

Voronin s-ar fi arătat șocat de decizia fiicei sale declarând că-și cere scuze de la toate persoanele de culoare pe care le-a rănit și că și-a schimbat părerea referitor la acestea din cauza noului său ginere. Acesta s-a arătat supărat de faptul că nu a fost invitat la nunta fiicei, probabil din cauza că fiică-sa nu a vrut ca acesta să scoată pe gură careva prostii la nunta ei, așa cum Voronin obișnuiește pe la posturile de Televiziune.

Acum se pare că Voronin ar urma să aibă nepoți de culoare, lucru pe care acesta nu și l-a dorit nici decum. Pentru a concretiza situația, Vladimir Voronin a ieșit astăzi la un post TV declarând că acesta nu a scos nici odată așa vorbe pe gură cum spune presa, cu toate că există dovezi video. Din declarațiile mai multor cunoscuți, Vladimir Voronin obișnuiește să-și uite pastilele împotriva schizofreniei și uneori scoate pe gură declarații pe care acesta în realitate nu le susține.

Articole asemănătoare