Voronin părăsește Blocul: „Și-a uitat pastilele iar coaliția cu PSRM a fost o greșeală“

Noutăți de ultimă oră din partea purtătorului de cuvânt al liderului PCRM Vladimir Voronin. Acesta a declarat pentru mai multe posturi de televiziune că-și cere scuze de greșeala comisă de Vladimir Voronin, acesta și-ar fi uitat pastilele și ar fi făcut alianță cu PSRM din greșeală.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Voronin ar fi avut un vis în care i-a apărut Dodon și l-a obligat să facă alianță cu PSRM că de nu, ar putea deceda curând. Din această cauză Voronin ar fi alergat imediat la sediul PSRM unde i-a recomandat lui Igor Dodon o alianță și ideea de a forma un bloc comun PSRM-PCRM.

După ce i-au fost administrate pastilele împotriva Alzheimer, Vladimir Voronin și-a reamintit că el de fapt nu-l suportă pe Igor Dodon și că într-un timp a adus atacuri dure la adresa acestuia. De aceea Voronin și-a retras aderarea la Blocul comun PSRM-PCRM.

După cele aflate, Igor Dodon s-a supărat rău și a anunțat război politic partidului PCRM. Dodon a anunțat că-i va transmite această noutate proastă lui Vladimir Putin ca să-l cheme pe Voronin la Moscova pentru a-i da bătaie la obraz.

Articole asemănătoare