Voronin s-a răzgândit și nu-și mai părăseşte partidul: „V-am păcălit wăi”

După ce cu câteva zile înainte de congresul Comuniștilor Vladimir Voronin anunța că părăsește partidul și ar putea pleca din politică pentru a avea mai mult timp să-și lucreze hectarele, astăzi se pare că acesta totuși s-a răzgândit și nu mai pleacă din politică.

Vladimir Voronin a făcut o conferință de presă unde a invitat mai mulți jurnaliști pentru a-i certa în modul său și a le da la obraz că nu înțeleg gluma. Acesta ar fi anunțat că în realitatea el a glumit când a spus că are de gând să părăsească Șefia Partidului Comuniștilor.

„Hoo, chiar aț sărit ca jițăiii.. nu mă mai duc eu de la Partid, eu am să stau în politică chiar păn la o sută de ani și chiar de am să șiu în sicriu eu oricum am să conduc partidul. Ce-i cu voi dragi jurnaliști, voi chiar nu înțelegeți gluma? Eu v-am păcălit we oleacă, am vrut să văd dacă aveți simțul umorului dar se vede că vai de capul vostru. Ian gândiți-vă voi logic, da la și să plec eu din politică? Să stau pe acasă și să gătesc în locul soției? Ian hai liniștiți-vă! Eu încă câte glume am spus da voi ca proștii chiar ați crezut și nu le-ați înțeles. Eu de fapt vreo 40 de procente din ceea ce spun acolo la Parlament apăi îs glume, dar lumea crede și-mi sare în cap. Câteodată mai votez eu câte o lege în glumă, dar glumesc, eu de fapt nu o votez.. da iaca șacali deieștia ca voi chiar nu înțeleg așa ceva, păcat. Eu m-am dezamăgit în mine sincer să vă spun” – a declarat Voronin în fața jurnaliștilor zâmbind.

Fiind întrebat de un jurnalist dacă așa zisa glumă făcută ar fi de fapt o scuză pentru a nu părăsi partidul, Voronin a susținut: „Care scuză măi băiete? Eu pe cine să scuz, ce am rănit pe cineva sau am făcut vreo greșeală sau ce? N-am eu ce scuza pe nimeni, ian matale caută-ți de treaba matale și nu-mi zice mie să scuz eu pe nimeni, m-ai înțăles? Neobrăzatule ce ești” – i-a reproșat Vladimir Voronin reporterului care i-a adresat întrebarea.

Reamintim că Voronin a fost reales șef al partidului Comuniștilor, cu toate că acesta anunțase adineaori că ar urma să se retragă din partid.

Articole asemănătoare