Ziua Maiei Sandu. Doamna Kirkurova de la Sadova i-a urat sănătate și „țâțe mai mari”

De ziua Maiei Sandu, chiar și așa-zisă doamnă „Kirkurova” de la Sadova n-a ezitat și i-a urat președintei un sincer la mulți ani. Totuși, bătrâna s-a arătat supărată pe faptul că Sandu l-a închis pe Dodon, fiindcă de-acuma Kirkorov nu va mai dori să vină în Moldova.

De ziua Maiei Sandu și Baba de la Sadova a venit cu un mesaj de felicitare pentru președintă. Totuși, femeia nu s-a putut abține și, imediat după ce a felicitat-o pe Sandu, aceasta a început s-o ia la rost din cauza că i l-a închis pe consăteanul ei Igor Dodon, acuzat de îmbogățire ilicită pe banii poporului și trădare de patrie:

„Îi urez la mulți ani lu Maia Sandu și bravo ei, lasă să pună pe hoți la pușcărie. Numai nu pe domnul Dodon Sadoveanu nostru iubit, fiindcă atlfeli cum să mai vină Kirkorov la noi la Sadova, voi vă gândiți? N-or să mai vree să vină nici Kirkorov, nici Sofia Rotaru și toată lumea a să fie tristă, foarte tristă, ascultați-mă pe mine. Voi mai țineți minte ce vremuri frumoase când domnul Igor Dodon venea cu Kirkorov și mâncau ambii căpșune? Toată Sadova era fericită, era veslie mare în sat și la toți care ne duceam acolo ne dădea câte o bancă de tușoncă și câte o mie de lei, asta la toți Sadovenii. În rest îi urez doamnei Sandu sănătate și să-i crească țâțe mari așa ca la mine. Că Domn Dodon e bărbat și are țâțe mai mari ca Maia Sandu, asta cum iesă? Ne-am dezamăjit cu tătu.” – ne-a declarat femeia, cunoscută ca doamna Kirkurova.

De Ziua Maiei Sandu și Dodon a dorit să vină la președinție, însă n-a mai apucat-o din cauza că a fost arestat tot astăzi pentru 72 de ore:

„Foarte păcate, domn Dodon s-a pregătit și a uitat iertat toate certurile. I-a cumpărat doamnei Sandu un buchet de flori și a vrut s-o invite și la un ceai azi la amiază, dar așa s-a primit că CNA-ul l-au luat și l-au închis. Nu-i frumos așa domna Sandu, nu l-ați lăst pe domnul Dodon să vină să vă felicite și pot să vă spun că din cauza asta nici doamna Galina nu dorește să-i ducă florile doamnei Sandu, ci le va ține pentru ea.” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon. Maia Sandu n-a fost de găsit pentru a comenta felicitarea doamnei Kirkurova.

Articole asemănătoare