Zuckerberg supărat pe moldovence că fac multe live-uri: „Nu mai avem Gigabaiți”

O nouă problemă în afacerea fondatorului rețelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg din Statele Unite. Într-un comunicat de presă acesta a declarat că Facebook nu mai face față numărului imens de live-uri și video-uri – și asta în mare parte din cauza moldovencelor care filmează pe Facebook cam toată ziua.

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg se plânge că din cauza mai multor femei din R. Moldova rețeaua de socializare Facebook nu mai face față traficului imens de date iar live-urile activistelor civice, precum cele ale Mariei Olar, ar ocupa prea mult spațiu pe serverele Facebook din Silicon Valley, SUA.

„Din păcate în ultima vreme Facebook se confruntă cu tot felul de probleme fiindcă deja e prea plin și s-au umplut serverele de informații. Vina o poartă în mare parte mai multe femei din Republica Moldova care filmează non-stop și fac fel de fel de live-uri în calitate HD iar apoi le mai și publică pe Facebook de vreo câteva ori în loc să le distribuie. Acest lucru ne ocupă toată memoria și nu mai avem Gigabaiți, e alarmanet sincer să vă spun. O să merg personal probabil în R. Moldova pentru a vorbi cu doamna Olar că data trecută când am văzut-o această mi-a țipat în față, de data asta am hotărât să o fac să plătească lunar dacă vrea să mai filmeze live-uri în continuare. Pe noi tot ne costă și nouă nu ne cad banii din cer, cum crede doamna Olar cu video-urile ei non stop. Recent ne-a plesnit un server din cauza că Olar iarăși făcea prea multe live-uri, așa nu mai merge.” – a declarat Zuckerberg supărat.

Cu toate acestea activista din Republica Moldova Maria Olar nu se lasă bătută. Aceasta a anunțat că-l va da pe Zuckerberg la Procuratura Generală pentru ca procurorii de acolo să se ocupe de acest caz și va merge chiar la CEDO pentru a face dreptate. Olar îl acuză pe Zuckerberg că acesta ar dori să o închidă, fiindcă aceasta dorește să scoată la iveală noi detalii din furtul miliardului în care, potrivit Mariei Olar, și Zuckerberg ar fi implicat. Aceasta a promis să publice un video, tot pe Facebook, în care se se vede clar cum Plahotniuc a avut o întâlnire cu Zuckerberg unde, la fel ca și lui Dodon, i-a oferit o sacoșă de tip culioc.

Articole asemănătoare